Les nedadores del Club Natació Granollers han aconseguit, amb la selecció espanyola júnior, una doble medalla a l’USA Open Virtual, una de les etapes de la FINA World Series, que es va emetre aquest cap de setmana en streaming per FINAtv.live, amb les rutines prèviament enregistrades per part de tots els participants.

Les granollerines Judith Calvo, Valeria Parra i Clàudia Julià van formar part del Combo, aconseguint l’or amb una contundent victòria després de sumar 85.3667 punts, per davant de la selecció d’Aruba, segones amb 67.9667. També van fer l’equip Highlight, amb una espectacular coreografia que va merèixer 85.6000 punts i la plata de la competició, a només tres dècimes de l’or que es va endur la selecció absoluta dels Estats Units.

Gran participació en aquesta competició virtual -degut a la pandèmia mundial-, d’una selecció espanyola júnior amb tres integrants del CNG i amb l’entrenadora i directora esportiva de natació artística del Club, Muriel Escalé, com a membre de l’equip tècnic de la RFEN (Real Federación Española de Natación).