La cantera del Club Natació Granollers va tornar a rodar en competició, aquest diumenge 21 de febrer, en les Proves Tècniques que es van celebrar a casa, enfocades a aconseguir marques per a les competicions de categories infantil, aleví, benjamí i prebenjamí. En total, 77 nedadors i nedadores que van reprendre l’activitat competitiva després d’un any d’aturada per la pandèmia, i que van tornar a tocar aigua a un molt bon nivell, en una matinal vestida amb totes les mesures de seguretat i protocols sanitaris del moment.

A nivell general, els participants granollerins van millorar les seves marques, destacant els infantils Hug Capeta als 200 braça, Jofre Mataró als 200 braça i 100 esquena, i Abel Granero als 200 papallona, que van batre les seves marques, tot escalant posicions del rànquing estatal.

Aquesta competició, que va ser tot un xut de motivació per als esportistes, va permetre als entrenadors, per altra banda, avaluar la feina realitzada del dia a dia dels nedadors i nedadores de l’entitat.