Després de la punyent derrota a Sevilla, l’equip absolut del Club Natació Granollers no pot tornar a entrebancar-se si vol seguir mantenir intactes les opcions d’estar entre les dues primeres posicions de grup, que li permetrien passar a la segona fase amb la categoria assegurada i amb l’oportunitat de la lluitar pel títol de la 1a Divisió Estatal. Això passa, en una primera instància, per superar els propers dos partits a casa, en una doble jornada d’encontres que es van haver d’ajornar per diferents causes. D’aquesta manera, dissabte 6 de març, el CNG rebrà l’Helios (Saragossa) a les 16:15h, i diumenge 7, serà el torn de l’AR Concepción (Madrid) a les 14h.

A Sevilla les coses no van anar segons el que s’havia plantejat el conjunt del CNG, que va presentar-se amb un joc tant poc fluid com definit. Tot i així, la igualtat va regnar durant pràcticament tot el matx, tancant el tercer quart amb un empat a 7. Va ser a l’últim període que la victòria es va decantar cap als sevillans. I és que durant aquest temps, la defensa granollerina va defallir i ofensivament es van desaprofitar ocasions clares de gol, el que va permetre al Sevilla agafar amb força la recta final i sentenciar la jornada amb un contundent 12 a 8.

Amb aquesta derrota, els de Granollers perden una posició, situant-se en 5è lloc, amb 13 punts, però amb 1 i 2 partits menys que els seus rivals. Aquest cap de setmana, es posarà les piles amb l’Helios, que és 6è amb 12 punts i 1 partit més, i el Concepció, cuer de la classificació amb 6 punts i dos partits més, per intentar mantenir encara vives les seves aspiracions.

 

CW Sevilla 12 – CN Granollers 8
Parcials: 2-1, 2-2, 3-4, 5-1
Gols: Josep Colominas (3), Josep Puig (2), Joel Bertan (1), Marc Tarrés (1), Daniel López (1)

El partit, que es va retransmetre en streaming, es pot tornar a visionar el matx  Sevilla – Granollers