Bona participació del Club Natació Granollers al Gran Prix Internacional del CN Sabadell que, celebrat els dies 27 i 28 de febrer, va servir per a què la natació seguís rodant en competició i poder, per altra banda, prendre el pols a la piscina que a final de mes acollirà l’Open d’Espanya. A banda de l’alt rendiment dels granollerins en aquesta prova de nivell internacional, el CNG va poder pujar fins a tres ocasions al podi.

El Club es va endur a casa tres medalles de bronze: Hector Morales, per la seva actuació als 400 estils; Fernando Morillas, als 50 braça; i Estel Xuan Galo després de nedar els 800 lliures. Una competició on el CNG va tenir una representació de 13 nedadors i nedadores, que van afrontar la prova amb una bona dinàmica i molta concentració, aconseguint tots ells i elles nedar en les seves millors marques o fregant-les.

Ara, l’equip granollerí segueix treballant per a les properes competicions, i posant en el punt de mira el Campionat d’Espanya Absolut Open.