Seguim oberts! I tot i que la situació epidemiològica ens obliga, a tot el sector esportiu, a  prendre noves mesures, ens adaptem per a seguir oferint nous espais i serveis que ens permetrà continuar fent esport i activitat física, tot acomplint amb el que disposa la nova Resolució SLT/1/2021 de 4 de gener per a la contenció del brot epidèmic de la pandèmia a Catalunya, publicat aquest matí al DOGC, i que entrarà en vigor a partir de dijous 7 de gener, amb una durada de 10 dies.

Amb les noves mesures es permet l’ús de les instal·lacions esportives a l’aire lliure, així com les piscines, tant exteriors com interiors. Per contra, cal mantenir tancades les instal·lacions en espais interiors, com és la sala de fitness. Per tal de de donar compliment a aquesta nova Resolució, el Club aplicarà les següents mesures:

  • La zona exterior romandrà oberta per a la pràctica esportiva d’ús lliure, amb un aforament del 50% i cita prèvia obligatòria:

– Piscines exteriors, de dilluns a divendres de 10 h a 21h; dissabtes de 10h a 14:15h i diumenges de 11h a 14:15h
– CNG Outdoor Gym, durant tot l’horari d’obertura de la instal·lació
– Bicicletes a la zona de fustes i a la terrassa de la piscina 3, de 9:15h a 20:15h

  • La piscina interior estarà oberta amb un aforament del 30% i cita prèvia obligatòria, durant tot l’horari d’obertura de la instal·lació, excepte de 14:30h a 15:15h que romandrà tancada per desinfecció

 

  • Es permet el desenvolupament d’activitats en grup a l’aire lliure, sempre que no concentrin més de sis persones, inclòs el tècnic o tècnica. Per aquest motiu, posem a la teva disposició una nova graella d’activitat dirigida, adaptada a les noves mesures. Ja pots fer la teva reserva.

Pel que fa als serveis, els abonaments de crosshiit, swimming i running, així com els cursets de natació per a adults, es realitzaran a l’aire lliure en grup de màxim 5 persones. Els Entrenadors Personals de Salut, també es realitzaran a l’aire lliure, mentre que el Servei de Fisioteràpia també es manté. Els cursets infantils queden suspesos, donat que no es pot realitzar activitat extraescolar fora del centre educatiu com tampoc activitat grupal en piscines interiors.

Les seccions esportives d’aigua, per la seva banda i en tractar-se d’esportistes federats, podran seguir amb els seus entrenaments a piscina i zona exteriors, així com també el Club podrà acollir competicions oficials de caràcter internacional o estatal, com és el cas dels partits de waterpolo absoluts de 1a Divisió Estatal. La resta de competicions segueixen suspeses. Estem treballant també per donar sortida a l’activitat de la secció de gimnàstica artística, donat que es seus entrenaments es realitzen en espai interior, d’ús restringit per aquest nou decret.

Recordem , tanmateix, que els vestidors segueixen tancats, excepte per a les persones usuàries de piscina.

La cafeteria segueix com fins ara, oberta durant les franges horàries permeses de 7:30h a 9:30h i de 13h a 15:30h (caps de setmana tancada), mantenint totes les mesures de seguretat implantades amb anterioritat, tal i com marca el decret.

Tanmateix recordar que es torna a establir el confinament perimetral municipal, i es manté el nocturn fins de 22h a 6h.

Pots consultar les mesures i protocols implantats a la següent guia.

Des del Club, també seguim fomentant la pràctica esportiva a través de classes virtuals en directe, rutines online, cursos i tallers a distància… que pots consultar aquí, per tal de què segueixis fent salut allà on vulguis i com tu vulguis.

Agraïm la teva comprensió davant aquesta nova situació, així com també sabem que entendràs que és molt important que apliquem i seguim escrupolosament les noves mesures establertes.

Junta Directiva
Club Natació Granollers