Deu dels millors equips catalans es van donar cita del 14 al 16 de setembre a les piscines coberta i descoberta del Club Natació Granollers per a participar en la primera edició del CNG Youth Cup, un torneig  de categoria juvenil amb reforços, on els jugadors més joves van integrar-se amb jugadors absoluts dels seus clubs per a poder aprendre d’ells i amb ells en un marc competitiu altament atractiu com competitiu.

En una aposta del Club per l’esport federat, el torneig va comptar amb una cartellera de luxe, amb equips d’alt nivell: Atlètic Barceloneta, CN Mataró i CN Sabadell, CN Barcelona que van reforçar-se amb jugadors dels seus primers equips que disputen la lliga de Divisió d’Honor; el CN Granollers, , Rubí, Premià, Sant Feliu i Montjuïc, que van disposar de jugadors absoluts de Primera Divisió; i un combinat de BIWPA, acadèmia internacional de waterpolo amb seu a Barcelona. Tres dies i 20 partits, on es va poder veure en acció, a més a més, subcampions mundials juvenils. La competitivitat i la qualitat en joc va estar assegurada.

El guanyador d’aquesta primera CNG Youth Cup va ser l’Atlètic Barceloneta que es va imposar amb claredat a la final, davant el CN Barcelona, per 8-3. El Rubí es va classificar en 3r lloc, després de vèncer al San Feliu. El CNG es va fer amb el cinquè lloc, que es va disputar amb el Sabadell, finalment 6è. Per altra banda, es van atorgar premis individuals a Marc Lucena del Sant Feliu, màxim golejador del torneig; Pau Linares de l’Atlètic Barceloneta (subcampió del món sub18 i bronze europeu sub20), millor jugador; i Unai Aguirre del CN Barcelona  (subcampió del món sub18), millor porter.

Per al responsable de la CNG Youth Cup, Pablo Quattrocchio, “ha estat tot un èxit de participació i competitivitat” i avança que en la propera edició s’intentarà agregar una competició femenina.