Volem presentar-vos en Fernando Monferrer, soci i participant del primer Programa de Tècnica de Carrera. Després d’haver treballat durant 8 setmanes -de la mà de José Bartolomé, especialitzat en aquesta tècnica-, la millora en la seva manera de córrer ha estat més que significativa. Mitjançant treballs compensatoris específics de postura i mobilitat, i auto avaluacions amb les gravacions realitzades periòdicament, els resultats han estat els següents:

  • Postura menys cifòtica i pes més centrat en el centre de masses.
  • Gràcies al punt anterior, la mirada va més alta i al davant.
  •  Punt de màxima càrrega en la trepitjada més a prop del centre de masses i, per tant, menys impacte en articulacions de turmell, genoll i maluc.
  • Recull de la cama posterior molt més accentuat, gràcies a la millora de reactivitat de la cama. Això vol dir que el temps en contacte amb el terra és menor.
  • Trepitjada molt més enfocada en buscar un recolzament directe amb la part del metatars que amb el taló.

Tots els treballs de tècnica s’han d’anar treballant de manera contínua i integrar-los de forma progressiva en els teus entrenaments diaris fins convertir-los en hàbits.

Si vols rebre més informació sobre els Programes de Tècnica de Carrera, contacta directament amb José Bartolomé: josep.bartolome@cngranollers.org