Diada del Soci

Diumenge 8 de juliol · Per a socis, amics i familiars

Enguany la Diada del Soci del Club Natació Granollers tindrà lloc el proper diumenge 8 de juliol, amb activitats gratuïtes per a tots els públics que es desenvoluparan al llarg del matí a la zona exterior de l’entitat. Es tracta d’un acte social amb el què es pretén que els socis puguin gaudir d’una jornada en família i amb amics, participant de les activitats especialment programades per l’ocasió i passin una molt bona estona a l’exclusiva zona exterior de l’entitat amb bany lúdic a les piscines.

La Diada començarà a les 9h amb un programa d’activitats dirigides pels socis (inscripció online), i per als familiars i amics que hi vulguin participar (el soci caldrà que faci la inscripció del convidat al Centre d’Atenció al Soci). Activitats com el ioga, spinCng familiar, duatló, torneig social de pàdel (inscripció al fitness)… molt variades i per a tots els públics. La jornada finalitzarà amb una Fideuà popular (6€ socis i 9€ no socis, inclou, fideuà, pà, beguda i síndria).

A més a més, aquesta Diada es fa coincidir amb el Mulla’t per l’Esclerosi Múltiple, que donarà a aquesta activitat un caire més festiu, animant als assistents a sumar metres a favor d’aquesta malaltia i a fer el tradicional salt simultani a la piscina, en solidaritat amb les persones que pateixen esclerosi múltiple.

PROGRAMA DIADA DEL SOCI

  • 09:00h Ioga a la gespa Soci: inscripció online · No soci: inscripció al Centre d’Atenció al Soci

  • 09:00h Torneig de social de Pàdel Mixte (8 parelles) Inscripció gratuïta la mostrador de fitness. Consulta normativa!

  • 10:00h Zumba familiar Soci: inscripció online · No soci: inscripció al Centre d’Atenció al Soci

  • 10:00h Mulla’t per l’Esclerosi Múltiple (neda metres per l’EM) No cal inscripció prèvia

  • 11:00h Duatló (5km running per passeig Fluvial · 35min spinCng a l’aire lliure · 2,5 running per Passeig Fluvial) Soci: inscripció online · No soci: inscripció al Centre d’Atenció al Soci

  • 12:00h Salta per l’Esclerosi Múltiple (salt multitudinari a la piscina) No cal inscripció prèvia

  • 12:30h AquaCross Soci: inscripció online · No soci: inscripció al Centre d’Atenció al Soci

  • 12:30h SpinCng familiar (a partir de 12 anys) Soci: inscripció online · No soci i menors de 14 anys: inscripció al Centre d’Atenció al Soci

  • 13:30h Fideuà popular (inclou beguda, pa i síndria) Soci:6 euros · No soci: 9€ Aquireix el tiquet

VINE AMB FAMILIARS I AMICS A LA DIADA!
Rebràs un mail amb tres entrades gratuïtes!