Aquesta setmana, una cinquantena de nens i nenes d’entre 3 i 11 anys, han començat les vacances escolars al CNG Campus del Club Natació Granollers. S’espera, però, que al mes de juliol, siguin prop de 150 participants en aquest casal, que va obrir dilluns 25 de juny, coincidint amb el primer dia de vacances, i que tancarà portes el 7 de setembre, just abans de començar l’escola.

Es tracta d’un campus, que arriba ja a la seva 21 edició, i que es caracteritza per l’intensiu diari de natació per a l’aprenentatge de les habilitats aquàtiques i perfeccionament dels estils de natació, i que a més a més serveix per a introduir els participants a les diferents modalitats esportives aquàtiques de les què el Club també n’és pioner: natació artística i waterpolo.

I és que el del Club és un campus on l’aigua sempre està present. Sigui a través de les classes de natació, d’una hora diària, que ajudarà als participants a què aquest estiu sàpiguen defensar-se a l’aigua, aprenguin a nedar, perdin la por a l’aigua, perfeccionin el seu estil, coneguin altres modalitats aquàtiques… tot depenent del nivell de cada participant. Sigui mitjançant jocs d’habilitats aquàtiques a les piscines cobertes i exteriors… o psicomotricitat en aigua. A banda, es programen d’altres activitats esportives i lúdiques (esports d’equip, d’implements i individuals, psicomotricitat fina, tallers educatius…), que complementen el programa aquàtic diari del CNG Campus.

L’horari del CNG Campus és de 9h a 13h i disposa d’un servei d’acollida (de 8h a 9h), de migdia amb dinar inclòs (de 13h a 15h) i de tardes (de 15h a 17h)… excepte al mes d’agost que només estarà obert pels matins, en horari especial de 8:30h a 13:30h. Es poden contractar packs de mes sencer, quinzenes o setmanes per separat. A més, s’apliquen descomptes per germans inscrits i per pares socis.

Més informació sobre el CNG Campus d’Estiu.