El Club Natació Granollers ha aconseguit el subtítol de Catalunya de Fons Indoor, després de nedar el Català en categoria Absolut i Júnior, que va tenir lloc el passat 13 de gener al CN Sabadell, i on es van nedar 3.000 lliures en piscina de 25. Els nedadors del Club que hi van participar van fer uns grans resultats, destacant les tres medalles júniors, el que va permetre aixecar la copa de subcampions en la classificació per Clubs.

A nivell individual, els podis van arribar dels nedadors júniors, que van sumar tres plates. Júlia Pujadas i Lluís Escrits es van proclamar subcampions de Catalunya en categoria Júnior 1, mentre que Núria Vera va aconseguir el subtítol en Júnior 2. En aquesta mateixa categoria, Albert Hernández es va classificar en 7è lloc.

Primers llocs també per als nedadors absoluts. En ser, però, en aquesta categoria una classificació conjunta (absoluts i júniors), els nedadors júniors van fer millors temps que els nedadors absoluts del Club i, per tant, no va poder pujar al podi. Tot i així, Judith Torras va ser la 1a nedadora absoluta de la competició en classificar-se, mentre que Luisa Mar Morales va ser la tercera, així com Sergio Torres també va fer el 3r lloc absolut en categoria masculina.