El Club Natació Granollers, com entitat social i esportiva de la ciutat, dóna plenament suport a l’organització de La Mitja, promocionant aquest esdeveniment esportiu i impulsant la participació dels socis en les diferents proves de La Mitja.

En aquest sentit, el Club es converteix en el punt d’inscripció per a socis de l’Open de La Mitja, una cursa no competitiva on es podrà participar corrent, caminant o acompanyant persones discapacitades. Un Open amb preu d’inscripció de 7€, que aniran destinats integrament a causes solidàries (a decisió de l’organització de La Mitja). Com a punt d’inscripció, el Club realitzarà els tràmits dels socis que vulguin inscriure’s, sense cap cost de gestió addicional.

Els socis que participin en l’Open de dissabte 3 de febrer, sortiran a les 9:30h de les instal·lacions del Club, cap al Palau d’Esports, on tindrà lloc la sortida, a les 10:30h.

Per altra banda, els socis que han participat en els programes específics per a preparar La Mitja i altres socis que s’hagin inscrit a aquesta, estan convocats diumenge 4 de febrer a les 9h a l’entitat per a fer Club i equip, i anar plegats a la sortida de les 9:30h del 10k, a les 10h d’El Quart i a les 10:25h de La Mitja.