La Blume va acollir divendres 26 i dissabte 27 de gener la tercera jornada de les Lligues aleví, infantil i júnior, on el Club Natació Granollers va fer un gran paper en les respectives categories, ocupant la part alta de les classificacions.

Per a les alevins i infantils era la tercera jornada de Lliga de Figures. Excel·lent l’evolució de les alevins en aquesta cita, que segueixen treballant de valent, i on 8 nedadores es van classificar entre les 20 primeres: Ariadna Conesa (2a), Aitana Navarro (4a), Marina Navarro (8a), Guiomar Jiménez (10a), Saioa Nogales (12a), Alba Busquets (15a), Ángela García (17a) i Paula Rios (20a). Pel que fa les infantils, destacar la primera posició de Judith Calvo i la tercera de Clàudia Solé, a més a més de la 4a de Regina Casino, la 6a de Martina Coronado, la 7a de Clàudia Julià, la 16a de Valeria Parra i la 20a d’Alice Gallardo.

Quant a les júniors, van disputar la 3a jornada de Lliga amb solos tècnics. Mireia Hernández va classificar-se en segon lloc, per darrera d’Iris Tió del CN Kallipolis, i Clara Arboix va ser tercera, d’un total de 15 participants.

Destacar, a més a més, les benjamines, les més petites de la secció i de la competició, que van estrenar la temporada diumenge 28 de gener a la piscina Sant Jordi (Barcelona) fent una excel·lent participació a la 1a lliga de Figures.