Gran participació d’Agustí Pericas, el jugador juvenil del Club Natació Granollers cedit a l’equip absolut del CN Terrassa, que ha format part de l’equip espanyol que s’ha classificat en 5è lloc al Campionat del Món Júnior que ha tingut lloc del 4 al 12 de setembre a Almaty (Kazakhstan).

Tot i no haver aconseguit medalla, la selecció espanyola ha demostrat un gran nivell aconseguint la cinquena posició en un Mundial on ha deixat enrere rivals potents com Montenegro, Croàcia i Austràlia. I és que Espanya va caure als quarts de final contra Sèrbia, pel que va haver de jugar per la cinquena a l’octava posició. Les victòries davant Croàcia i Montenegro li va assegurar el 5è lloc del Mundial.

Pericas, que va contribuir al bon paper de la selecció, va aconseguir sumar fins a 12 gols: 5 davant Uzbekistan, 2 contra Kazakhstan, 2 amb Canadà, 2 en el partit de quarts amb Sèrbia, i 1 contra Croàcia.

Per a Pericas aquesta ha estat la seva última competició de la temporada com a jugador del CN Granollers. La propera temporada jugarà en exclusiva amb l’equip de Divisió d’Honor del CN Terrassa.

Recordem que Pericas ha fet història al Club, convertir-se en el primer waterpolista internacional de l’entitat, participant al Campionat del Món Juvenil i aconseguint medalla.