El proper dimecres 23 de setembre, a les 13:15h, el Club Natació Granollers portarà a terme un simulacre d’emergència per tal de donar compliment a les directrius de l’Article 20 de la Llei 31/95 de Prevenció de Riscos Laborals.

Per a donar més realisme se simularà una fuita de clor, anunciant per megafonia el moment de l’evacuació de les instal•lacions de totes les persones que en aquell instant es trobin dins del Club, engegant d’aquesta manera tot el dispositiu d’emergència. En el moment de l’evacuació es prega seguir les indicacions dels treballadors del Club per tal de dirigir-se al punt de reunió, situat als Jardins de Lluís Companys (parc, davant de l’entrada del Club).

Recordem que es tracta d’un simulacre i no una emergència real, per tant, recomanem sortir de la instal•lació en ordre i amb serenitat. Demanem, tanmateix, màxima col•laboració. Tot i que aquesta situació no comportarà més de 15 minuts, en cas de no voler participar en el simulacre d’emergència, preguem que planifiqueu la vostra rutina d’entrenament amb temps per evitar coincidir amb el moment de l’evacuació.