Loading...
Tràmits2017-11-09T16:25:19+01:00

Tràmits

Per què has d’anar a una sessió de fisioteràpia sense estar lesionat?

Anar al fisioterapeuta no només és beneficiós quan tens una lesió, sinó que també pot ser útil per a mantenir una bona salut i prevenir lesions futures.

Aquí tens uns quants motius per considerar-ho, tinguis una lesió o no:

Prevenció de lesions: El fisioterapeuta pot ajudar-te a identificar patrons de moviment incorrectes o desequilibris musculars que poden conduir a lesions en el futur. Mitjançant exercicis de correcció i orientació sobre tècniques de moviment adequades, poden ajudar-te a prevenir lesions.

Millora del rendiment esportiu: Encara que no tinguis una lesió, un fisioterapeuta pot ajudar-te a millorar el teu rendiment esportiu mitjançant l’optimització de la teva biomecànica, l’augment de la força i la flexibilitat, i la millora de la coordinació i l’equilibri.

Gestió de dolor crònic: Si pateixes de dolor crònic, sigui causat per una lesió o una altra condició, un fisioterapeuta pot ajudar-te a gestionar i reduir el dolor mitjançant tècniques com massatges, estiraments, exercicis per enfortir i teràpia manual.

Millora de la postura: Un fisioterapeuta pot ajudar-te a millorar la teva postura i prevenir problemes relacionats amb la postura com dolors de coll o d’esquena. Amb exercicis específics i educació sobre hàbits posturals saludables, poden ajudar-te a mantenir una postura correcta.

Rehabilitació després de cirurgia: Si has estat sotmès a una cirurgia, un fisioterapeuta pot ajudar-te en el procés de recuperació, proporcionant-te exercicis i tractaments per restaurar la funció i la força en la zona afectada i reduir el temps de recuperació.

En resum, anar al fisioterapeuta pot ser beneficiós per a qualsevol persona, ja sigui que tinguis una lesió específica o no. Poden ajudar-te a millorar la teva salut i el teu benestar general mitjançant la prevenció de lesions, la millora del rendiment físic, la gestió del dolor i la millora de la postura, entre altres beneficis.

10 motius per considerar apuntar el teu fill al CNG Campus d’Estiu

L’arribada de l’estiu és una oportunitat per als nens de gaudir de noves experiències i aprendre de manera divertida. Una opció popular per als pares és inscriure els seus fills en un campus d’estiu.

Aquí tenim 10 motius per als quals podries considerar aquesta opció per al teu fill.

1. Oportunitat d’aprenentatge: Els campus d’estiu ofereixen una àmplia gamma d’activitats i tallers que permeten als infants aprendre noves habilitats i coneixements. Al CNG som especialistes en l’aprenentatge de la natació i diferents habilitats aquàtiques. Els petits i joves aprenen a nedar en un ambient amic, amable i amb diversió assegurada.

2. Foment de ser autònoms: Participar en un campus d’estiu allunya els infants dels seus pares, fent-los responsables de les seves decisions i accions. Això fomenta la independència i l’autonomia. A l’hora de canviar-se sense els pares i veure que saben fer coses que a casa no fan sols, els omple d’autoestima.

3. Foment de la sociabilitat: Els campus d’estiu reuneixen infants de diferents llocs i amb interessos variats, oferint-los l’oportunitat de fer nous amics i amigues, desenvolupar habilitats socials importants com la comunicació i la col·laboració.

4. Estimulació de la creativitat: Els diferents tallers de psicomotricitat fina i manualitats del CNG ofereixen activitats que permeten als nens expressar la seva creativitat.

5. Promoció de l’activitat física: Amb una àmplia gamma d’activitats esportives i jocs a l’aire lliure, els campus d’estiu fomenten l’activitat física i ajuden els infants a mantenir-se actius i saludables.

6. Exploració d’interessos personals: Els nens tenen l’oportunitat de provar activitats noves i explorar els seus interessos personals. Això els ajuda a descobrir passions ocultes i a ampliar els seus horitzons. Durant el mes de juliol, fem tastets d’esports del Club, com waterpolo, natació de competició, natació artística i gimnàstica, amb entrenadors especialitzats de cada secció, on ofereixen beques esportives i els infants poden provar aquests esports, conèixer les seccions esportives i optar a continuar, si és del seu gust.

7. Aprenentatge experiencial: Els campus d’estiu ofereixen experiències d’aprenentatge pràctiques i interactives que ajuden els infants a entendre millor el món que els envolta i a aplicar els seus coneixements en situacions reals.

8. Desenvolupament d’habilitats per a la vida: A més de les habilitats acadèmiques, els infants també aprenen habilitats per a la vida com la resolució de problemes, la comunicació efectiva i la col·laboració en equip, essencials per al seu desenvolupament personal i professional futur.

9. Memòries i experiències significatives: Participar en un campus d’estiu proporciona als infants memòries i experiències que recordaran durant tota la vida, creant vincles i amistats que perduraran en el temps.

10. Supervisió i seguretat: Els campus d’estiu estan supervisats per professionals qualificats i ofereixen un entorn segur i estructurat on els nens poden gaudir de l’estiu amb tranquil·litat i seguretat.

Apuntar el teu fill al campus d’estiu pot ser una decisió beneficiosa per al seu creixement i desenvolupament. Amb una àmplia gamma d’activitats i tallers, l’opció de fer nous amics i les experiències inoblidables, el campus d’estiu ofereix una manera divertida i enriquidora de passar l’estiu.

Reobertura del servei de bar-cafeteria!

El bar-cafeteria del Club Natació Granollers va reobrir les portes el 4 d’abril per donar servei a tots/es els/les socis/es, abonats/des, esportistes del club, i usuaris/es externs.

L’horari és de 7:00 h del matí a 20:00 h de la tarda entre setmana oferint servei de cafeteria i menú del dia; i de 8:00 h a 15:00 h tots els dissabtes. L’horari del cap de setmana es pot veure modificat en funció de les competicions esportives que es facin a les instal·lacions del Club Natació Granollers.

La gran novetat és que la nova gestió de bar-cafeteria s’especialitzarà a oferir menús saludables, plens de sabor i nutrients. L’oferta gastronòmica inclou una varietat d’opcions healthy per complaure tots els paladars.

El nou servei del bar-restaurant comptarà amb l’opció take away per als menús.

El menú diari i totes les novetats es comunicaran a través del canal d’Instagram del Club Natació Granollers.

Per a més informació:

  • Telèfon: 930 271 578
  • Correu: rocaumbertbar@gmail.com

Go to Top