L’arribada de l’estiu és una oportunitat per als nens de gaudir de noves experiències i aprendre de manera divertida. Una opció popular per als pares és inscriure els seus fills en un campus d’estiu.

Aquí tenim 10 motius per als quals podries considerar aquesta opció per al teu fill.

1. Oportunitat d’aprenentatge: Els campus d’estiu ofereixen una àmplia gamma d’activitats i tallers que permeten als infants aprendre noves habilitats i coneixements. Al CNG som especialistes en l’aprenentatge de la natació i diferents habilitats aquàtiques. Els petits i joves aprenen a nedar en un ambient amic, amable i amb diversió assegurada.

2. Foment de ser autònoms: Participar en un campus d’estiu allunya els infants dels seus pares, fent-los responsables de les seves decisions i accions. Això fomenta la independència i l’autonomia. A l’hora de canviar-se sense els pares i veure que saben fer coses que a casa no fan sols, els omple d’autoestima.

3. Foment de la sociabilitat: Els campus d’estiu reuneixen infants de diferents llocs i amb interessos variats, oferint-los l’oportunitat de fer nous amics i amigues, desenvolupar habilitats socials importants com la comunicació i la col·laboració.

4. Estimulació de la creativitat: Els diferents tallers de psicomotricitat fina i manualitats del CNG ofereixen activitats que permeten als nens expressar la seva creativitat.

5. Promoció de l’activitat física: Amb una àmplia gamma d’activitats esportives i jocs a l’aire lliure, els campus d’estiu fomenten l’activitat física i ajuden els infants a mantenir-se actius i saludables.

6. Exploració d’interessos personals: Els nens tenen l’oportunitat de provar activitats noves i explorar els seus interessos personals. Això els ajuda a descobrir passions ocultes i a ampliar els seus horitzons. Durant el mes de juliol, fem tastets d’esports del Club, com waterpolo, natació de competició, natació artística i gimnàstica, amb entrenadors especialitzats de cada secció, on ofereixen beques esportives i els infants poden provar aquests esports, conèixer les seccions esportives i optar a continuar, si és del seu gust.

7. Aprenentatge experiencial: Els campus d’estiu ofereixen experiències d’aprenentatge pràctiques i interactives que ajuden els infants a entendre millor el món que els envolta i a aplicar els seus coneixements en situacions reals.

8. Desenvolupament d’habilitats per a la vida: A més de les habilitats acadèmiques, els infants també aprenen habilitats per a la vida com la resolució de problemes, la comunicació efectiva i la col·laboració en equip, essencials per al seu desenvolupament personal i professional futur.

9. Memòries i experiències significatives: Participar en un campus d’estiu proporciona als infants memòries i experiències que recordaran durant tota la vida, creant vincles i amistats que perduraran en el temps.

10. Supervisió i seguretat: Els campus d’estiu estan supervisats per professionals qualificats i ofereixen un entorn segur i estructurat on els nens poden gaudir de l’estiu amb tranquil·litat i seguretat.

Apuntar el teu fill al campus d’estiu pot ser una decisió beneficiosa per al seu creixement i desenvolupament. Amb una àmplia gamma d’activitats i tallers, l’opció de fer nous amics i les experiències inoblidables, el campus d’estiu ofereix una manera divertida i enriquidora de passar l’estiu.