Persisteix la igualtat a la part mitja de la lliga de 1a Divisió Estatal, on guanyar o perdre pot significar escalar o baixar de cop a la classificació. El partit que disputa l’equip absolut de waterpolo aquest cap de setmana torna a ser complicat. Els granollerins visiten, dissabte 17 de febrer a les 18h, el Montjuïc, un equip amb molta veterania, amb jugadors que han estat a Divisió d’Honor. Tot i que el CN Granollers va guanyar per la mínima en el partit d’anada, a casa seva serà un matx dur, que s’encararà per aconseguir sumar els tres punts davant d’un rival que és 4t amb 23 punts.

I amb 18 punts i 8è classificat està el CN Granollers, que no va poder materialitzar la victòria a casa, davant La Latina de Madrid, un equip amb molt físic i amb individualitats molt resolutives. Tot i els el Granollers no va estar ajustat en defensa, el partit va estar molt disputat en tot moment, amb una última part de frec a frec i on els locals no va saber resoldre a favor, perdent per la mínima per 12-13.

Pel que fa a l’absolut femení, va guanyar al Vallirana per 9-6, en un partit en què la igualtat es va desfer en la darrera part, trencant el partit a favor de les locals. Un equip femení que va agafant confiança en la lliga i que les cadets que pugen ja estan totalment integrades a la categoria absoluta. Quant a l’absolut B masculí, no va poder guanyar a la piscina del Badia, en un encontre que va acabar amb un resultat de 17 a 13.