Prop d’un centenar de banyistes van fer un salt conjunt a la piscina de 50 metres del Club Natació Granollers, al toc de les 12h de diumenge 10 de juliol, per mostrar suport a les més de 9.000 persones a Catalunya afectades per esclerosi múltiple. Va ser un acte que es va repetir de manera simultània a la majoria de les 500 piscines catalanes adherides a la campanya ‘Mulla’t’ de la Fundació Esclerosi Múltiple (FEM) en la lluita per aturar l’impacte d’aquesta malaltia neurològica crònica del sistema nerviós central i que encara avui no té cura.

A més a més, durant la matinal de diumenge, la FEM va poder recaptar fons a través de la venta de material com tovalloles, samarretes, bosses, necessers, gorres… què pràcticament es van exhaurir. Tanmateix, hi va haver una guardiola per a donacions.

Amb aquesta acció, el CNG torna a recolzar totes les persones que conviuen amb aquesta malaltia, així com a  la FEM que té com a objectiu, enguany, de garantir els serveis de neurorehabilitació i recerca.