Fins a tres ocasions el Club Natació Granollers va pujar al Gran Prix Internacional, XVI Trofeu CN Sabadell i VIII Memorial Paulus Wildeboer de natació, en una nova cita del Circuit Català de Trofeus, que es va celebrar els dies 19 i 20 de març. Una competició d’alt nivell, on el CNG es va endur una triple plata.

I és que de la bona actuació dels nedadors del CNG, cal destacar Estel Xuan Galo, que va penjar-se medalla en dues ocasions, després de finalitzar en segona posició les proves de 1.500 lliures -amb un temps de 17:25.05- i de 200 papallona – amb una marca de 2:16.42-. Per la seva banda, Héctor Morales va pujar al segon esglaó del podi per recollir la plata, després de nedar els 200 estils amb un registre de 2:07.30.