Els combos del Club Natació Granollers van brillar al Campionat d’Espanya Aleví i Infantil que va tenir lloc de divendres 18 a diumenge 20 de març, a Lloret de Mar. Una competició que el CNG va liderar no només a nivell esportiu, sinó també com a coorganitzador de l’esdeveniment, juntament amb la RFEN, la FCN i el CN Lloret, CN Kallipolis, CN Sabadell i CN Mataró. Un Estatal on es disputaven combos i figures.

En categoria infantil, el combo granollerí es va imposar amb un total de 80.2668 punts,  a 3 punts del combo del Kallipolis i del CN Sabadell, que van compartir podi. L’equip B del CNG es va classificar en 13è lloc, amb 72.5332 punts, en una competició on hi van prendre part 32 equips. En la classificació per clubs, el CNG va alçar el Trofeu de campió, fruit de la gran actuació tant dels combos com de les figures. I a més a més, 4 nedadores del Club van ser seleccionades amb l’equip espanyol infantil: Carla Lorenzo, Erica Bosch, Aitana Navarro i Saioa Nogales, que participaran en la concentració que tindrà lloc a Madrid de cara al mes d’abril.

Pel que fa a les alevins, títol de campiones també pel Club, amb un combo que va merèixer 71.3000. A 0,6 punts es va classificar el Kallipollis i a més d’1 punt, el CN Sabadell. Amb una participació de 27 combos, el del CNG B va fer-se amb la 11a posició, després de sumar 63.1668 punts. Per clubs, el CNG va ser segon, per darrera del CN Sabadell.

Excel·lent paper del CNG en aquest Campionat, que va comptar amb la participació de més de 220 nedadores, procedents d’una quarantena de clubs de diferents punts d’Espanya. El CNG es manté, així, com a un club referent en la natació artística a nivell estatal.