Les gimnastes de Via Olímpica del Club Natació Granollers han donat inici a la temporada amb la 1a Fase del Campionat de Catalunya, que va tenir lloc els dies 19 i 20 de març a Hostalets de Balenyà. Una competició on es van donar cita les gimnastes que militen a la màxima categoria de la gimnàstica catalana (Via Olímpica), i on les granollerines van demostrar estar a un molt bon nivell.

Al nivell més alt de la categoria, VO10, Joan Sarrate va classificar-se en 4t lloc, mentre que Marina Estaban ho va fer en 5a posició, destacant, a més a més, per haver rebut la 2a millor nota de la competició en salt i la 3a en terra. Pel que fa a VO2, l’equip integrat per Paula Bellisco (23a en individual), Maria Durall (31a) i Índia Arnan (41a) va aconseguir una meritòria 7a posició.

El proper cap de setmana serà el torn de les gimnastes de Base 1 i 2, que disputaran la 2a fase del campionat a Terrassa.