I ja són 20 les edicions del Campus de Nadal del Club Natació Granollers. Un esplai que des dels seus inicis s’ha caracteritzat pel curset de natació diari, dirigit per tècnics titulats i experimentats del Club, amb molt bona acollida entre els més petits i les seves famílies.

Avui, dilluns 13 de novembre, s’obren les inscripcions per a una nova edició de Nadal del Campus que, adreçat a nens i nenes de 3 a 10 anys (nascuts entre 2006 i 2013), tindrà lloc del 27 de desembre de 2017 al 5 de gener de 2018, coincidint amb les vacances escolars.

A banda del curset de natació, el Campus es complementa amb tallers educatius i creatius, activitats físiques i de psicomotricitat, esports d’equip… entre d’altres propostes.

L’horari de l’esplai és de matí 9h a 13h, amb serveis gratuïts d’acollida, de 8:30h a 9h, i de permanència, de 13:00h a 13:30h. Les places són limitades i es pot contractar els 7 dies de campus o per mesos (desembre o gener). A més a més, s’apliquen descomptes especials per germans inscrits i pels fills dels socis de l’entitat.

Consulta les tarifes i condicions especials.