El passat 1 de juny, es va signar a la seu de la Federació Catalana de Gimnàstica (FCG), el conveni del projecte de renovació d’equipaments per a la sala de gimnàstica artística del Club Natació Granollers (CNG). El president de la FCG, Xavier March, i el president del CNG, Josep Maria Mas, van subscriure el conveni, davant la presència del Secretari General de l’Esport, Gerard Figueras, que va voler fer costat a ambdues entitats en aquest acte.

El conveni concedeix al CNG una subvenció de més de 100.000 euros per a la renovació dels aparells, per tal de poder millorar la pràctica de la gimnàstica artística al Club, que a més a més és Centre de Detecció i Perfeccionament (CEDIP) de gimnàstica artística masculina (GAM) i femenina (GAF), i forma part del programa de tecnificació de la FCG. Aquesta subvenció es destinarà a renovar les paral·leles de GAM, paral·leles asimètriques, plataforma de salt, bolet, poltre amb arcs i acabar els fossats d’entrenament.

Des del 2010 que la FCG va proposar a la Secretaria General de l’Esport (SGE) aquest conveni, però en el seu moment no es va poder materialitzar. Després de molts esforços, i gràcies al suport institucional com econòmic de la SGE i el Govern de Catalunya, aquesta cessió de material esportiu s’ha fet realitat.