El Club Natació Granollers va col·laborar, el passat diumenge 31 de març, a la 1a Cursa Solidària Parets ‘Sempre amb nosaltres Raúl i Trigue que organitzava el Club Triatló Parets per a commemorar a dos triatletes de la seva entitat i que, a més a més, eren treballadors del CNG. Una cursa que, a banda de la vessant més competitiva, prioritzava el caràcter solidari, ja que els beneficis de les inscripcions es destinaven a la investigació contra el càncer, homenatjant també d’aquesta manera a Raúl Serrano i Cristian Trigueros que van patir la malaltia. 

La cursa, amb sortida al Club i arribada a les pistes d’atletisme de Parets, va tenir un recorregut de 12 km i va comptar amb la participació de 200 corredors. Si ja la cursa era de per si emotiva, més ho va ser el moment de l’arribada a meta, amb Xavi Serrano (treballador del CNG), que va guanyar la cursa, en record al seu germà Raúl. 

El CNG va col·laborar en l’organització d’aquesta cursa, tant logísticament com aportant voluntaris per al desenvolupament de l’esdeveniment. A més a més, socis i treballadors també van córrer aquesta cursa, com és el cas de Nazaret Garcia, soci d’ambdues entitats, que va quedar segon, o la sòcia del CNG Patrícia Rodríguez, segona en classificació femenina. Totes i tots van voler homenatjar a la seva manera, i d’una forma o una altra, als seus dos companys i amics.