El Club Natació Granollers puja enguany a la bicicleta per a commemorar el Dia Mundial de l’Activitat Física (6 abril), que té com a lema “Activa la vida, millora la vida”. Amb la voluntat de seguir promovent la pràctica de l’activitat física continuada com a element essencial per a la salut i el benestar i combatre el sedentarisme, el CNG se suma a Agita Mundo i a l’Organització Mundial de la Salut (OMS) per a celebrar aquest dia, i a la Secretaria General de l’Esport, que anima a entitats a realitzar activitats esportives durant el mes d’abril per a potenciar la pràctica de l’activitat física entre la ciutadania. 

En aquest sentitdissabte 6 d’abril, el CNG proposa una sortida en BTT, amb un recorregut de 20km, guiat per dos tècnics. La bicicletada sortirà a les 10h de les instal·lacions del Club, punt també d’arribada. La inscripció és gratuïta i es pot formalitzar a través de la webLes places són limitades. 

D’altra banda, el Club també s’ha sumat a la iniciativa del Serveis de Salut Públic i d’Esports de l’Ajuntament de Granollers, l’Agència de Salut Públic de Catalunya (Vallès Oriental) i l’Institut Català de la Salut (ABS), que organitza de l’1 al 5 d’abril, la Setmana de l’Activitat Física amb activitats gratuïtes i obertes a tothom. En el marc d’aquesta Setmana, el CNG, en col·laboració amb el CAP Centre, va organitzar dilluns 1 d’abril una activitat cardiosalubable, desenvolupant un circuit cardiovascular i de força adaptat a totes les edats i per nivells, que va tenir lloc a la plaça de l’Església.