El Club Natació Granollers va rebre un revés, dissabte 14 de maig a Montjuïc, al partit d’anada del playoff pel 7è i 8è lloc de la 1a Divisió Estatal. Un matx molt intens, però amb molts daltabaixos en el joc granollerí que va fer que finalment els locals acabessin per endur-se la primera victòria de l’eliminatòria (10-8).

I mentre els homes de Tomàs Bruder esperen el partit de tornada que es disputarà el 28 de maig a les 18:15h a casa, van, aquest cap de setmana, de dret a la Copa Federació, competició catalana on conflueixen equips de Divisió d’Honor i de 1a Divisió i que es juga en format senzill de lliga a una única volta amb rivals de la talla del Mataró, Catalunya, Rubí, Mediterrani i Terrassa de Divisió d’Honor i el Sant Feliu de 1a.

El primer partit dels granollerins serà dissabte 21 de maig a les 11:45h a Mataró, en un matx que, a més a més, servirà per a seguir treballant de cara a la tornada de Montjuïc, a qui hauran de vèncer per més de 3 gols per fer-se amb el 7è lloc de 1a Divisió.

D’altra banda, l’absolut B ja ha iniciat la Copa Federació, en aquest cas de 1a, 2a i 3a Divisió i que es juga en format copa amb vuitens de final, quarts, semis i final. El primer partit el va disputar el passat 14 de maig al CW Sant Adrià, on va caure per 19 gols a 4.

Montjuïc 10 – CN Granollers 8
Parcials: 4-4, 3-1, 1-2, 2-1
Gols: Marc Vera (3), Alberto Peralta (2), Pol Sánchez (2) i Gerard Troyano (1).