Haurà de guanyar per més de 3 punts. És el repte que té l’equip femení del Club Natació Granollers per aconseguir la 8a posició de la 1a Divisió Catalana. I és que, després de disputar el primer partit de l’eliminatòria, les opcions del CNG passen per imposar-se i guanyar l’average a la piscina del Santa Eulàlia, el proper 21 de maig a les 18:45h.

El partit a casa va estar molt igualat durant la primera part; les granollerins van obrir el marcador i van aconseguir arribar al descans amb empat a 3. A la represa, però, les visitants van reaccionar amb un parcial de 0-3 que va trencar el partit i van conduir el Santa Eulàlia a la victòria (5-8).

Pel que fa als equips base, el benjamí mixt va caure en ambdós partits disputats, amb el CN Barcelona (5-1) i el CN Catalunya (6-0); l’aleví mixt va imposar-se contundentment al CN Sallent (16-3) i el juvenil al Santa Eulàlia (14-3).