Quan hagis assolit l’anterior programa d’entrenament, toca fer canvis per tal d’aconseguir els resultats desitjats en funció del teu objectiu inicial.

Per què hem de fer un canvi?

El múscul necessita de nous estímuls per tal d’evitar que s’acostumi a la mateixa tensió que genera realitzar un mateix moviment amb les càrregues corresponents durant les primeres 4-6 setmanes d’entrenament. Un cop  hem augmentat sèries o repeticions com us suggeríem al segon repte, hem de generar nous desequilibris i reptes al nostre cos per tal d’evolucionar.

Com aconseguir-ho?

Tenim diferents vies:

  • Prova d’incloure un mínim d’una activitat dirigida a la teva rutina setmanal en funció del teu objectiu. Per exemple, si practiques habitualment running amb l’objectiu de cremar greixos, saps que pots aconseguir perdre pes amb una activitat d’alta intensitat com és el HIIT? L’inversió de temps és menor i t’accelera el metabolisme permetent que el cos continuï cremant calories durant les properes hores a la classe. Trenca el teu entrenament habitual i incorpora una activitat dirigida. Si no tens clar quina incloure, pregunta als nostres tècnics; ells t’assessoraran en funció del teu objectiu.
  • Canvia de medi. Si t’agrada treballar en diferents medis com l’aquàtic i terrestre, prova de treballar el teu objectiu en un medi al què el teu cos no estigui acostumat. Saps que nedar crol durant un temps aproximat d’una hora, pots cremar de 450 a 600 calories?
  • I si cap d’aquestes opcions et convencen, demana un canvi d’entrenament al teu assessor tècnic o un programa individual ajustat a les teves necessitats.

En aquest repte és important treure el màxim profit del teu temps i de les teves ganes d’aconseguir el que et proposes. És per això que volem assessorar-te. Demana’ns ajuda!!!