L’Ajuntament de Granollers ha dut a terme un reconeixement institucional a l’equip absolut masculí de waterpolo del Club Natació Granollers pel seu ascens a Segona Divisió Nacional. L’acte va celebrar-se aquest dilluns a la Sala de Plens del consistori i va comptar amb la presència de l’alcalde de la ciutat, Josep Mayoral, el regidor d’Esports, Pere Garcia i el president de l’entitat, Josep Maria Mas, entre d’altres membres de la Junta Directiva.

El conjunt entrenat per Juanma González va aconseguir l’ascens després de vèncer tots els partits disputats en el Campionat d’Espanya de 3a Divisió Masculina – Zona A, que va celebrar-se del 2 al 4 de maig a les instal·lacions del Club i on hi havia una única plaça en joc per a pujar a 2a Divisió.

La gran final contra el CN l’Hospitalet va ser d’infart. Els granollerins van empatar el marcador quan tan sols faltaven 8 segons perquè l’àrbitre xiulés el final del match i el partit es va decidir en la tanda de penals. Els del Club van ser superiors en els llançaments des de cinc metres, amb un Joan Galvan que va ser capaç de parar l’imparable i un Enric Lloreda que va marcar el gol que va valer-los el bitllet a Segona.