Comença el compte endarrere per lluir el vestit de bany i aquesta vegada estaràs preparat. Et proposem un pla d’entrenament especial per atacar els teus punts conflictius!

Encara som a temps de plantejar un pla d’entrenament progressiu i específic per a modelar les teves parts més conflictives (abdomen, glutis, cames…), la clau és establir uns objectius realistes i posar fil a l’agulla com abans millor. Per assolir-los caldrà combinar una rutina de treball cardiovascular amb unes sessions de musculació per reafirmar i tonificar tot el cos, ja que barrejar els dos tipus d’entrenament és clau per eliminar percentatge de greix corporal i activar els músculs adormits després del període d’hibernació. Però anem pas per pas…

POSAR-TE A TO:
Començarem el nostre pla d’acció per la tonificació general, s’ha de fugir del treball centrat únicament en els nostres punts conflictius, ja que pot produir descompensacions a nivell muscular entre unes zones i d’altres. Per començar aconsellem una rutina d’intensitat mitja, de dues o tres sèries de treball per zona muscular. La forma més fàcil de fer-ho és començar a tornejar el nostre cos a la zona de musculació, les màquines de pes dirigit són l’eina més assequible, perquè localitzen molt el treball, faciliten l’execució i eviten la implicació de músculs no desitjats. També pots compaginar-ho amb activitats dirigides de caire tonificant, consulta el nostre horari per a que tot et resulti encara més fàcil.

CREMAR GREIX:
Continuant amb el nostre programa dedicarem un temps a l’entrenament cardiovascular regular, que és fonamental per a reduir els quilos de més i així disminuir el percentatge de greix corporal que s’acumula en punts estratègics de la nostra anatomia. Pots començar realitzant dues sessions setmanals d’intensitat moderada, d’entre 30 i 60 minuts a la zona cardiovascular. L’ideal és variar el tipus d’exercici per treballar de forma més global i complerta totes les zones del nostre cos però si t’ataca la mandra només de pensar-ho, el millor és que et deixis portar per l’entusiasme i la intensitat de les classes dirigides aeròbiques, que facilitaran molt el teu treball, fent-lo menys feixuc i sobretot més dinàmic i divertit. Serà millor que comencis per les més suaus i que progressivament vagis pujant el nivell d’exigència a mesura que el teu cos s’adapta al nou ritme de treball.

RETOCS A LA TEVA DIETA:
Ara que ja estem ficats en matèria, caldrà que també comencis a modificar els teus hàbits alimentaris per què resultin més saludables i complementin més efectivament el teu pla d’entrenament per aquest estiu. La forma més efectiva és posar-se en mans d’un nutricionista per a que elabori una dieta saludable i equilibrada amb tots els nutrients que el teu cos necessita (vitamines, minerals, hidrats de carboni, proteïnes i greixos. Aquests últims sempre amb moderació). Aprofita la promoció que tenim en marxa al Club!Hem ajustat els preus dels registres alimentaris, les dietes i els controls per ajudar-te a assolir els teus objectius!

Ja saps que no es qüestió de deixar de menjar, sinó de fer-ho diferent!!

EN BONES MANS:
Informa’t sobre el nostre servei d’Entrenador Personal. Està orientat a aquelles persones que realitzen activitat física regularment i que recerquen augmentar el nivell de perfeccionament del seu entrenament. Els nostres professionals crearan un programa per augmentar la teva massa muscular i modelar- la, treballar de forma localitzada aquelles zones que més ho necessiten. En definitiva tot el que necessites per sentir-te més a gust amb el seu cos.

I si encara no ets soci, no t’ho pensis més!Recorda que estem de promoció i que ara la matrícula només costa 3 euros!