Hi ha moltes maneres de gaudir de l’esport. Una d’elles és pertanyent a un club esportiu, com el Club Natació Granollers. I dins del club, hi ha també diferents maneres de gaudir de l’esport i de les seves instal·lacions, essent soci, abonat o bé usuari.

 

Què significa ser soci o sòcia?

Vol dir pertànyer i ser part de l’entitat, compartint un projecte comú amb la resta d’associats per a la promoció de l’esport i el foment dels hàbits de vida saludables. I contribueixen amb aportacions a fons perdut per al manteniment de l’entitat, el que implica ser copropietaris, fet que exclou la relació de consum. A més a més, el fet de ser soci atorga una sèrie de drets i deures, com tenir veu i vot a les assemblees, així com accés a avantatges i serveis exclusius.

 

Què vol dir ser abonat o abonada?

Significa poder utilitzar i gaudir de les instal·lacions, activitats i serveis de les Piscines Municipals de Granollers, amb una quota a preu públic, aprovat per l’Ajuntament de Granollers. Un fet que implica una relació de consum, ja que les aportacions són per a la prestació d’un determinat servei.

 

I ser usuari o usuària?

Poder gaudir de manera puntual i limitada de les instal·lacions i serveis que ofereix el Club, mitjançant l’abonament d’una entrada.

 

Sigui com sigui, sempre es pot escollir la millor manera de gaudir del club, de les seves instal·lacions i serveis (piscines cobertes i descobertes climatitzades, sala de fitness, pista de pàdel, activitats dirigides, entrenadors personals…), segons com convingui.