L’equip absolut de 1a Divisió va fer un gran paper en el darrer partit de la fase de grups de Copa Catalunya, que el van enfrontar al CN Terrassa, equip de màxima categoria, Divisió d’Honor, actual sots campió d’Espanya i equip de Champions. Tot i que el resultat final de 29 a 9 pugui resultar aclaparador, els homes de Tomas Bruder van encaixar una derrota digna, donant el màxim davant d’un dels grans del panorama waterpolístic estatal.

L’equip granollerí va estar bé físicament i tècnicament, en especial al segon quart amb un parcial de 7-5. No obstant això, la superioritat i el nivell d’un equip d’aquesta categoria va quedar palesa durant tot el partit. Tot i així, el CNG no es va deixar acoquinar davant aquest rival, i va desplegar un bon joc, encaixant una derrota amb un resultat contundent amb un partit, però, molt digne.

Ara toca seguir treballant per a afrontar amb garanties la lliga estatal de 1a Divisió, que s’inicia el 31 d’octubre. Abans, però, hi haurà els quarts de final de la Copa Catalunya, que seguiran servint de preparació prèvia.

CN Terrassa 29 – CN Granollers 9
Parcials: 6-0, 7-5, 8-1, 8-3
Gols: Josep Colominas (2), Gerard Troyano (2), Marc Tarrés (2), Joel Bertrán (1), Albert Tarrés (1), Josep Puig (1)