Bon inici a la 1a Fase del català de Base i Via Olímpica, que va tenir lloc els dies 24 i 25 de febrer a Hostalets de Balenyà. Les gimnastes del Club, que van fer un gran paper, van pujar fins a quatre ocasions al podi en aquest debut de temporada.

A nivell individual, Helena Lucas va aconseguir la medalla de plata a Via Olímpica 6, aconseguint la millor nota de la competició a terra i la tercera a barra; i Judit Toledano, bronze a Base 6G, destacant a salt, on va aconseguir classificar-se en primer lloc en aquesta primera cita.

Per equips, el de Base 6G, amb Judit Toledano, Annabel Maymi i Mariona Tornos, va pujar al primer esglaó del podi; mentre que el de Vila Olímpica 8, amb Alba Alguacil, Marina Esteban i Andrea Villarroya, va pujar al tercer calaix.