“Després de la competició, sigui quin sigui el resultat, penso en els aspectes a millorar i segueixo treballant”

Martina Mosquera, nedadora júnior del Club Natació Granollers

– Edat?
– 15

– Vius a…
– Granollers

– Quan va començar la teva afició per nedar?
– Des de que era ben petita era un peixet dins de l’aigua. Els 6 anys hem van donar l’oportunitat de formar part de l’escoleta del Club, on vaig tener l’oportunitat d’aprendre moltíssim.

– Quina ha estat la teva trajectòria esportiva?
– Amb treball i perseverança he tingut l’oportunitat de gaudir tots el Campionats de Catalunya fins ara.  Recordo en especial el Campionat d’Hivern Aleví quan vaig aconseguir la meva primera medalla amb els 200 papallona.

– Quin és el teu estil  o en quin et trobes més còmode?
– He de confessar que tots els estils m’agraden! Però amb el que hem trobo més a gust és la papallona.

– Com recordes la primera competició?
– Recordo la meva primera competició amb molt de nervis, il·lusió i ganes de fer-ho bé, però sobretot de gaudir dins de l’aigua.

– Quina és la medalla o competició que recordes amb més satisfacció?
– La veritat que la competició que recordo és la de febrer de fa dos anys a Caldes, era un trofeu de 2 dies on allà era l’última oportunitat de fer la mínima per al Campionat d’Espanya. Va ser un cap de setmana intens, però la realitat és que a l’últim moment vaig aconseguir el temps que m’obria la porta per poder fer el meu primer Campionat d’Espanya amb 200 papallona. Ni m’ho creia, la veritat! La pena va ser que apunt de marxar cap a Oviedo amb la feina ben feta ens van confinar, i no vaig poder competir.

– Què et passa pel cap abans de competir, durant i al final?
– Els dies abans de la competició, intento estar el més tranquil·la possible, descansar bé i fer una bona alimentació. Durant la competició intento deixar els nervis de banda i donar-ho tot. Al final sigui quin sigui el resultat, penso en els aspectes a millorar i segueixo treballant.

– Quina es la teva preparació esportiva?
– Faig unes 18 hores d’aigua i 6-7 hores més de físic a la setmana. Descanso força i intento fer una correcta alimentació.

-Es pot compagina bé amb la vida d’estudiant, familiar, amics…?
– Sempre s’ha de sacrificar alguna cosa, però ho porto bé! Amb les hores d’entrenament, tinc el temps just per estudiar. Però quan tenim descans sempre busco temps per la família i amics.

– El teu objectiu en la natació…
– Arribar el més lluny possible. Però ara mateix no vull pensar amb els objectius a llarg termini. Aquest any toca treballar per aconseguir entrar els Campionat d’Espanya d’Estiu. Amb treball i perseverança tot arribarà.

Piscina de 25 o de 50?

Piscina de 25

Amb casquet o sense?
Amb casquet
banyador o fast?

Fast

Carrer 4 o 8?

Carrer 4