Marta Santana Aguilera, monitora d’activitats aquàtiques (cursets de natació infantil i adults) i socorrista
(27 anys- Granollers)
Des del 2014 que treballa al club. Títols acadèmics: Grau de Mestre d’Eduació Primària; Cicle formatiu de Grau Superior d’Animació d’activitats físiques i esportives (AAFE); Cicle formatiu de Grau Superior de tècnic en Educació Infantil (TEI).

Som un bon equip de treballadors al CNG. Som una gran família, estem ben compenetrats i  això ens fa ser un equip admirable. Puc dir ben orgullosa que més que companys i companyes, són amics”

Què és el que més t’agrada de la teva feina?

M’agrada el tracte amb la gent que forma part del CNG, socis i sòcies, famílies, nens i nenes, companys i companyes.

Dels socis i sòcies destacaria el “bon rotllo” i els vincles que es poden arribar a formar. Veure cada dia que hi ha socis que se senten com a casa, es molt satisfactori.

Amb les famílies dels més petits i petites, també es creen vincles importants, saber que confien en tu com a professional i persona és el principal en l’inici de qualsevol activitat.

Amb els nens i les nenes m’encanta treure’ls el somriure, que tinguin ganes de veure’m (igual que jo a ells) i que gaudeixen de la activitat. També, en portar tants anys, m’agrada veure com evolucionen i com es van fent grans i encara es recorden de mi.

Dels meus alumnes adults, m’agrada que confiïn amb mi, veure que son constants i no es rendeixen mai. Apart, sentir-los agraïts i amb ganes de treballar.

Per últim, i no menys important, destaco el bon equip de treballadors que tenim al CNG: neteja, manteniment, seccions, fitness, i el meu equip (AIGUA). Som una gran família, estem ben compenetrats i  això ens fa ser un equip admirable. He tingut el plaer de compartir hores i hores de feina amb gent meravellosa, que m’han ensenyat, m’han estimat, m’han “aguantat” i a dia d’avui, puc dir ben orgullosa que més que companys i companyes, són amics.

Què destacaries del club, des del punt de vista del teu departament? 

Li recomanaria que no tingués por ni vergonya en apropar-se als tècnics i preguntar els seus dubtes. Oferir i informar de tots els serveis que tenim, pot ajudar-los a orientar-se i animar-se a l’hora de fer ús de la piscina i que poc a poc li “engantxi” més.

A nivell professional, quina és la teva gran fita?

Cada persona és diferent, i té les seves pròpies necessitats i interessos, al igual que les capacitats. Això s’ha de tenir en compte i fer tot el possible per a què evolucioni, estigui feliç i motivat amb tot el que fa i aconsegueix.

Què li recomanaries al soci a l’hora de venir i fer ús de les instal·lacions? 

Li recomanaria que no tingués por ni vergonya en apropar-se als tècnics i preguntar els seus dubtes. Oferir i informar de tots els serveis que tenim, pot ajudar-los a orientar-se i animar-se a l’hora de fer ús de la piscina i que poc a poc li “engantxi” més.

Una frase que et defineixi com a professional

Paciència, disciplina, constància i ganes d’aprendre són les capacitats principals per arribar al teu objectiu. No fa falta córrer, com diu el refrany: Si vas sol arribaràs més ràpid, però si vas acompanyat arribaràs més lluny. Així que, jo t’acompanyo!

Quina és la teva afició? 

Qualsevol pla que sigui amb la gent que estimo, m’està bé. Sobretot la gastronomia, el cinema, les sèries, formar-me, l’educació, etc.

Practiques algun esport?

Ara poquet, estic en una etapa bastant ocupada amb els estudis i la feina i no puc entrenar el que m’agradaria. Tot i així, la natació i el senderisme son els esports que més practico durant l’any. A l’hivern practico l’esquí.