Cristina Salvador, cap de la secció esportiva de natanció artística

30 anys. Granollers.  Des del 2017 que treballa al Club.

Les instal·lacions que tenim és un punt molt fort… som un Club molt privilegiat. A més a més, tenim una piscina de 50 espectacular que ens fa ser un referent a nivell aquàtic

Titulació acadèmica: Batxillerat humanístic. Postgrau de psicologia esportiva enfocada a alt rendiment. Entrenadora superior de natació artística.

Títols esportius: Subcampiona d’Europa júnior solo, duet , equip i combo, Subcampiona del Món Roma 2009 i Barcelona 2013, Bronze Campionat del Món Shanghai 2011, 4a d’Europa solo absoluta Londres 2016.

Què és el que més t’agrada de la teva feina?
Després d’haver estat esportista, és molt gratificant poder ensenyar a les nenes tot allò que a mi m’han ensenyat i educat en valor i de tot allò que m’he pogut nodrir durant tots aquests anys. És per això que el que més m’agrada és ensenyar a les nenes tot el que a mi m’ha fet feliç tots aquests anys, educar-les  i ensenyar-les el  nostre esport, coreografiar, això m’encanta, i dissenyar els banyadors…

Què destacaries del club, des del punt de vista del teu departament?
Tenim una piscina de 50 espectacular, i les instal·lacions després del Sabadell, som un referent a nivell aquàtic

Què li recomanaries al soci a l’hora de venir i fer ús de les instal·lacions?
Sobretot que pregunti al personal de fitness davant de qualsevol dubte que tinguin sobre programació i execució de l’exercici.

A nivell professional, quina és la teva gran fita?
A nivell d’entrenadora, aconseguir els màxims resultats possibles, evidentment estar al pòdium a nivell juvenil, que és la categoria q jo porto; i a nivell cap de secció, que la sincro no pari de créixer al nostre club i obtenir els màxims resultats… i com sempre hem aconseguit tenir nenes a totes les seleccions nacionals tant en infantil, júnior com absolut.

Una frase que et defineixi…
Res es impossible, és la meva frase.

Quines són les teves aficions?
Ara que soc mare, la meva filla. I llegir m’encanta, i tot l’esport en general també, la música…

Practiques algún esport?
Natació, pilates, i sincro evidentment… sempre que em tiro a l’aigua em poso cap avall.