Joel Albors Soldevila, fisioterapeuta, readaptador i entrenador personal.

27 anys. Granollers.  Des del 2014 que treballa al Club.

” El que més m’agrada de la meva feina és la sensació de gratificació que experimento quan ajudo a algú a millorar la seva qualitat de vida, ja sigui reduint el dolor o millorant el seu rendiment

Titulació acadèmica: Graduat en Fisioterapia, Tècnic superior d’activitats físico-esportives, Titulat en nutrició esportiva, Especialista en valoració neuromuscular, exercici correctiu i biomecànica de l’exercici, Postgrau de tècniques manipulatives de columna, extremitat i pelvis, Curs de punció seca i neuromodulació, Curs d’expert d’abordatge en tendinopaties, Format en tècniques hipopressives.

Experiència professional: Fisioterapeuta especialitzat en dolències múscul-esquelètiques, i docent de fisiopatología en cicle formatiu de grau superior.

Què és el que més t’agrada de la teva feina?
El que més m’agrada de la meva feina és la sensació de gratificació que experimento quan ajudo a algú a millorar la seva qualitat de vida, ja sigui reduint el dolor o millorant el seu rendiment. Sempre intento que l’usuari marxi millor respecte quan ha entrat per la porta.

Què destacaries del club, des del punt de vista del teu departament?
Recomano que el soci es marqui objectius realistes a assolir quan entri a la sala de fitness (recuperar-se d’una lesió, millorar la composició corporal…), i que creï una adherència aquests per poder assolir-los de la manera més llevadora possible. També que inverteixin en salut, és quelcom que sempre s’agrairan.

Què li recomanaries al soci a l’hora de venir i fer ús de les instal·lacions?
Sobretot que pregunti al personal de fitness davant de qualsevol dubte que tinguin sobre programació i execució de l’exercici.

A nivell professional, quina és la teva gran fita?
La meva gran fita com a professional és poder ajudar al màxim número de persones a assolir els seus objectius, millorant així la seva qualitat de vida (ja sigui rehabilitant-se d’una lesió, augmentar el seu rendiment, millorar la seva composició corporal…), intentant posar el màxim de passió per fer la meva feina.

Una frase que et defineixi…
Sempre confia en el procés, tant si penses que pots com si penses que no pots, encertaràs.

Quines són les teves aficions?
Les meves aficions sempre han estat la música i l’esport. M’omple molt tocar la guitarra i el piano, i sóc un gran apassionat de l’entrenament de força.