Nom i Cognoms: Jordi Soto Casanovas
Edat: 42 anys
17 anys com a soci del Club Natació Granollers

Quin és el teu objectiu i motivació a l’hora de fer esport?
El meu objectiu és per millorar cada dia el meu rendiment, assolir reptes personals i assumibles, sense oblidar la salut.

Quines rutines realitzes al Club i quines instal·lacions utilitzes?
Rutines de força, finalitzant amb  treball de Core combinant Hiit intens de 15 minuts.

Què és el que més et motiva quan vens al Club?
El resultats que pots obtenir amb esforç i constància. El companys que et trobes en el teu camí per assolir reptes i que t’ajuden a superar-te. 

Com et sents quan finalitzes la teva rutina?
La pràctica d’esport em provoca sensació de benestar mental com físic, en general a l’organisme.

Quin paper juga els tècnics i personal del Club?
Actualment, no utilitzo cap servei personalitzat  ni de tecnificació, però els tècnics sempre els tens a la teva disposició. El personal, en general, és molt professional, amable i resolutiu

Què destacaries del Club?
La neteja en zones comunes, que no ha sigut gens fàcil al darrer any. L’atenció al client, la seva amabilitat i paciència. Els monitors d’aigua, la seva vocació. Tot l’equip que no es veu,  que està darrera de la gestió i administració del Club. L’equip de fitness (Responsables, tècnics, estudiants en pràctica) gran professionalitat.

Què milloraries?
Hi ha franges horàries amb saturació a la sala de fitness, que es queda petita. Millorar l’estat d’algunes màquines o el seu manteniment.

Un frase que et defineixi o de motivació personal
Facis el que facis fes-ho intensament. La voluntat i persistència són dues paraules claus que em defineixen. Hi ha una frase que no és meva, però la tinc marcada a foc: “La diferència entre l’impossible i el possible depèn de la voluntat de cadascú”