Nom i Cognoms: Joan Canet
Edat: 46 anys
7 anys com a soci del Club Natació Granollers

Quin és el teu objectiu i motivació a l’hora de fer esport?
El meu objectiu sempre és millorar i sortir de la zona de confort; entenc l’esport com un repte i com una motivació per ser millor cada dia. Penso que es pot també traslladar a l’àmbit personal i laboral.

Quines rutines realitzes al Club i quines instal·lacions utilitzes?
Al club bàsicament faig natació i sempre a la piscina exterior 50 metres. És un privilegi per als nedadors de llarga distància quan no poden ser a mar, poder entrenar en aquesta meravellosa piscina. He passat grans moments allà dins amb companyia i en soledat.

Com les valores?
Em sento un privilegiat poder nedar allà fora un dia de Gener a les 8 de la tarda amb 2 graus de temperatura exterior i caient flocs de neu. No té preu. El canvi tèrmic que tens és impressionant.

Què és el que més et motiva quan vens al Club?
La piscina i el bon ambient que hi ha. Acabes coneixent a molta gent i et sents molt còmode. 

Com et sents quan finalitzes la teva rutina?
Em sento molt cansat -ja tenim una edat!-, però ple de sensacions positives.

Què destacaries del Club?
Destacaria el bon ambient que s’hi troba i l’aire d’esport que s’hi respira; la gent que ve a nedar -els que conec millor- s’hi apliquen molt i fem jornades molt interesants de natació.

Què milloraries?
En el meu cas la limitació de carrils; jo tindria oberts més carrils exteriors per a poder nedar més tranquil, tot i que entenc que hi han altres activitats dins el club i hem de coexistir tots junts.

Un frase que et defineixi o de motivació personal
Sóc molt tossut i capcot quan em proposo algun objectiu. M’entrego al 100%.