Nom i Cognoms: Ester Conte
Edat: 57 anys
17 anys com a sòcia del Club Natació Granollers

Quin és el teu objectiu a l’hora de fer esport?
Fer salut física i mental, assolir petits reptes que t’ajuden a adquirir seguretat en el teu dia a dia i socialitzar.

Quines rutines realitzes al Club?
Faig una sessió setmanal de Crosshiit, alguna classe dirigida, sala i estic en el grup de runners.

Quin paper hi juguen els tècnics?
El paper dels tècnics és fonamental a l’hora de fer un bon entrenament, assolir objectius, realitzar els exercicis correctament per a evitar lesions, adoptar la dificultat de l’exercici a la capacitat de cada usuari, ajudar a adquirir hàbits saludables. Afortunadament el en CNG tenim uns bons tècnics, molt professionals, amb coneixements i molt predisposats.

Quines instal·lacions utilitzes i com les valores?
Utilitzo la sala de màquines, les sales de classes, les bicicletes de spinning, l’espai exterior i ara que es estiu, de tant en tant, les piscines. Les instal·lacions estan força be, però hi ha espais com la sala interior de spinning que es podrien millorar. Soc conscient que és degut a les obres i espero que, quan aquestes finalitzin, puguem gaudir d’unes instal·lacions fantàstiques.

Què és el que més et motiva quan vens al Club?
El que més em motiva és fer esport, fer salut, desconnectar de les tensions de la feina, i trobar-te amb els amics i companys i aquesta sensació d’assolir petits reptes que te fan sentir bé i més si ho fas amb companys.

Com et sents quan finalitzes la teva rutina diària al Club?
La sensació desprès d’una rutina es molt satisfactòria, de benestar, d’energia, i malgrat alguns entrenaments siguin més exigents i cansats…. es un cansament “agraït”.

Què destacaries del club?
Del CNG destacaria la professionalitat dels tècnics, del personal d’atenció al públic, i de la resta de personal (neteja, manteniment etc…). Sobre les instal·lacions, estan força bé i estic segura que estaran molt millor, una vegada finalitzin les obres.

Què milloraries?
Crec necessari renovar part del material, revisar les bicicletes de spinning, i sé que és complicat, però conscienciar a l’usuari que ha de tenir cura del material i que cal ordenar-ho. Tot son crítiques constructives i amb perspectiva de millora, mai destructives.

Una frase que et defineixi…
Constància, trobar el ben estar físic i mental, assolir petits reptes i les relacions socials.