Nou test per a les sincronistes més internacionals del Club Natació Granollers, de cara al Mundial de Kazan. Va ser del 10 al 12 d’abril, quan van disputar l’Open Brasil, realitzat, a més a més, en el millor escenari possible, la piscina on s’esdevindrà la sincro dels Jocs Olímpics de Rio 2016. De l’Open es van endur dues medalles, una de plata i una de bronze, formant part de la selecció espanyola absoluta.

Txell Mas, Cristina Salvador i Cecilia Jiménez es van penjar la medalla de plata en Equip Tècnic, amb 87.1811 punts. Tot i que la victòria va ser per Ucraïna (88.4631 punts), l’equip espanyol va poder retallar puntuació respecte la darrera cita de referència, el French Open.

Pel que fa a la medalla de bronze, va venir de la mà del solo lliure de Cristina Salvador, que va merèixer 87.1667 punts, i va pujar al podi amb la seva companya de selecció, Ona Carbonell, que va aconseguir l’or amb 92.1000 punts. La ucrainiana Anna Voloshyna, amb 89.9333 punts, va ser plata.

A banda, Espanya també es va endur una altra medalla d’or pel duo tècnic que van protagonitzar Ona Carbonell i Paula Klamburg.