Per cinquè any consecutiu, el Club Natació Granollers organitza el Campus d’Estiu de Natació Sincronitzada, que tindrà lloc del 22 al 26 de juliol. Un stage que està adreçat a nens i nenes de 7 a 15 anys, que estiguin interessats tant en millorar i perfeccionar el seu rendiment a nivell físic com tècnic, com en iniciar-se en l’esport de la natació sincronitzada. Els grups estaran repartits en funció de l’edat i els coneixements dels participants.

Durant sis dies, els participants seguiran un pla d’entrenament diari (matí i tarda) que inclourà sessions d’entrenament de natació sincronitzada (aprenentatge i treball de rutines, entrenament de la tècnica individual i de les figures, coreografia i creativitat) i activitats complementàries i de lleure, com dansa, teatre, gimnàstica acrobàtica, psicologia de l’esport, tallers creatius… també inclou servei de menjador. Tanmateix, els participants que siguin de fora de Granollers, tindran l’opció d’allotjar-se a un hotel de la ciutat.

Els tècnics que portaran a terme les activitats són professionals del Club Natació Granollers, entrenadors superiors i auxiliars de Natació Sincronitzada titulats per la Federació Espanyola i Catalana de Natació, així com entrenadors de gimnàstica i professionals de la dansa.

Els que ho desitgin, un cop finalitzat el campus, podran entrar dins d’un Programa d’Entrenador Personal, adreçat a aquells participants que vulguin millorar el seu nivell d’entrenament a través d’un servei personalitzat. També s’ofereix el servei de formació per a entrenadors de natació sincronitzada, seguint i participants dels entrenaments de l’equip tècnic del campus.

Més informació, horaris i tarifes del Campus d’Estiu del Natació Sincronitzada del Club Natació Granollers