El Club Natació Granollers ha presentat el Document d’Estil de les Seccions Esportives, una eina pionera en el camp de l’esport que l’entitat ha elaborat amb l’objectiu de visualitzar tot l’itinerari que segueixen els esportistes que entren a formar-ne part.

Aquest text recull els objectius, l’estructura, la distribució de la càrrega de treball i els processos de promoció i selecció de cadascuna de les seccions esportives, així com els objectius generals de l’entitat. “Es tracta d’una eina que ens ajudarà a fer millor la nostra feina, ens servirà de recolzament i alhora ens permetrà explicar als pares i mares dels esportistes quina és la nostra sistemàtica de treball”, ha explicat Joan Serra, cap de la Secció de Natació de l’entitat.

En aquest mateix sentit s’ha expressat Josep Bach, vocal de la Junta Directiva del Club i responsable del projecte, que ha assegurat que “aquest és un document inèdit en l’àmbit de l’esport que fa visible la forma de treballar i els valors que inculquem als esportistes com el respecte o la importància d’esdevenir adults autònoms i responsables”.

Una trentena de persones entre pares i mares d’esportistes, tècnics i professionals del món de l’esport i periodistes especialitzats en aquesta matèria han pres part en l’elaboració d’aquest document que ja s’ha publicat a la pàgina web del Club per a què pugui ser consultat.

A banda, s’ha fet arribar una còpia d’aquest treball als principals clubs esportius de la ciutat, a les federacions catalanes i espanyoles de natació i gimnàstica artística i al Consell Català de l’Esport, entre d’altres ens.

La presentació d’aquest document ha comptat amb la presència del vicepresident de l’entitat, Pere Calvo, el responsable del projecte i membre de la Junta Directiva, Josep Bach i els caps de les quatre seccions esportives del Club Joan Serra (Natació), Amalia Vega (Natació Sincronitzada), Adrià Sardó (Waterpolo) i Aurora Morata (Gimnàstica Artística).

Podeu consultar el document íntegre en aquets enllaç