El Club Natació Granollers ha estat guardonat com a quart millor club català de natació de l’any, en el marc de la Diada de la Natació Catalana que va organitzar la Federació Catalana de Natació (FCN) aquest dilluns, 12 de Maig. En aquest acte es van otorgar guardons a persones i entitats que han destacat per la seva tasca i pels seus èxits durant l’any 2013.

El Club Natació Granollers ocupa aquesta posició per darrera del CN Sabadell, el CN Sant Andreu i el CN Terrassa, essent l’única d’aquestes entitats que competeix amb equips integrats per esportistes amateurs.

A més,es va lliurar una Menció Especial a les sincronistes Laia Pons, Meritxell Mas i Cristina Salvador, pels èxits assolits en el Mundial de Barcelona 2013; i també a Cecília Jiménez i Helena Jaumà, per les medalles aconseguides al Campionat d’Europa Júnior (Poznan 2013).

Per la seva banda, l’ex entrenadora del Club, Anna Vives i que actualment forma part de l’equip tècnic de la RFEN, va rebre una Placa al Mèrit per la seva trajectòria en Natació Sincronitzada.