Les sincronistes del Club Natació Granollers Meritxell Mas, Laia Pons i Cristina Salvador són finalistes dels premisVallesà de l’Any 2013 que organitza el diari El 9 Nou. La candidatura integrada per aquestes tres nedadores ha estat una de les més votades pels lectors d’aquesta publicació. L’entrega del Premi Vallesà de l’Any serà el 14 de maig en un acte públic a Can Palots de Canovelles a les 20:00 hores.

Aquestes esportistes estan nominades pels èxits assolits en el Mundial de Barcelona 2013, quan es van proclamar subcampiones del món en Equip Lliure i Combo -Laia Pons- i en Equip Lliure, Equip Tècnic i Combo -Mas i Salvador- amb la selecció absoluta. A banda, van guanyar la medalla d’or en Equip a l’Open de Japó i a l’Open de Brasil i van pujar al segon esglaó del podi en la modalitat d’Equip a la Copa d’Europa Absoluta, entre d’altres èxits esportius.

Aquests guardons arriben a la seva vuitena edició amb el propòsit de reconèixer la trajectòria d’una persona o persones que hagin destacat en algun àmbit de la vida ciutadana durant el 2013.