25 anys de Campus d’Estiu del Club Natació Granollers. Un quart de segle fent que nens i nenes passin un estiu en un entorn únic a Granollers i sobretot gaudint de l’esport, especialment de medi aquàtic. I és que el Campus del CNG sempre s’ha caracteritzat pel curset intensiu de natació diari, dirigit per monitors titulats i formats en la metodologia CNGEscola. I enguany no serà menys, perquè aquest esplai tornarà a obrir portes aquest estiu, coincidint amb les vacances escolars, del 23 de juny al 9 de setembre, per a què els nens i nenes d’entre 3 i 12 anys (2017-2009) segueixin gaudint d’un estiu al Club. Les inscripcions al Campus d’Estiu s’han obert avui dilluns 2 de maig.

A banda d’aprendre noves habilitats al voltant del medi aquàtic, tenint com a fil conductor el curset de natació a més a més, hi haurà sessions específiques de natació, waterpolo i natació artística, els esports d’aigua federats del què el CNG n’és referent català i estatal. L’oferta es complementa amb altres activitats de caire multiesportiu, ioga per a infants, expressió corporal i dansa, psicomotricitat… Unes activitats que es desenvoluparan en horari de 9:00h a 13:00h. A les 8h hi haurà servei d’acollida gratuït i hi ha la possibilitat de contractar el servei de dinar, de 13h a 15:30h.

Del 2 al 15 de maig s’obre el període d’inscripció (de manera presencial) per a mesos complerts i del 16 al 29 de maig per a quinzenes. A partir del 30 de maig es podran fer inscripcions de setmanes tant de manera presencial com online. A més a més, s’aplicaran descomptes a socis o fills de socis, que serà acumulable a un 5% disponibles en alguna de les següents opcions: residents a Granollers, germans inscrits a pakcs mensuals, esportistes de seccions del CNG i/o pares en ERTO o atur.