Els gimnastes del Club Natació Granollers van tornar a destacar a Copa Catalunya, que va celebrar la 2a fase de les categories de Promoció, Base i Via Olímpica els dies 30 d’abril i 1 de maig a Salt. El CNG va tancar la competició amb un total de 7 podis, fent una molt bona actuació tant a nivell individual com per equips.

A Via Olímpica, màxima categoria, Andreii Yavorskyi i Eduard Serrano van competir l’or a VO4. Podis individuals també per Valentí Noguera i Unai Fernández que van fer plata a Base 3 i Base 5, respectivament; mentre que Hugo Ávila a Base 2 va penjar-se el bronze.

Els podis per equips van arribar de la ma dels gimnastes de Promoció 4 i de Base 36. L’equip de P4, integrat integrat per Pablo Espada (4t en individual), Pau Vila (11è) i Albert Boixadera (13è), es va proclamar subcampió; mentre que el de B6 d’Albert Samper (4t), Alehandro González (11è) i Gabriel Samper (13è) va fer bronze.

Destacar, a més a més, la 5a posició per equips de Promoció 1 amb Biel Soto (7è), Marc Pérez (15è) i Breixo Grazón (20è); la 10a per l’equip de Promoció 2 amb  Genís Porta (24è), Pau Rubio (30è) i  Bruno Torruella (44è); així com els resultats individuals de Promoció 3 de Marc Armengol, 11è, i Biel Tanya, 21è.