Gran partit el que els homes de Tomas Bruder van fer per tancar la segona fase de la lliga de Primera Divisió Estatal. Va ser dissabte 30 d’abril a Sant Feliu, en un partit que va dominar i que va acabar guanyant per la mínima. No obstant la victòria, que venia resistint-se ja feia jornades, no permet que el Club Natació Granollers opti a l’ascens, sinó als playoffs pel 7è i 8è lloc que disputarà a Montjuïc.

I és que els granollerins van desplegar un molt bon joc a casa del Sant Feliu. Els canvis posicionals que Bruder va fer en aquest matx van ser una estratègia clau tant en defensa com en atac, amb la que es va veure un Granollers sublim. El CNG  només va permetre que el Sant Feliu es posés per davant quan va inaugurar el marcador… a partir d’aquí, el Granollers va prendre les regnes. Va arribar al descans amb un còmode 3-7 i, tot i que a la represa els locals van reaccionar, els granollerins -malgrat les múltiples exclusions amb les que van ser penalitzats al darrer quart- no van permetre que els santfeliuencs fessin el seu joc. 13-14 va ser el resultat que va signar un CNG que va sortir triomfant de l’últim partit de la fase.

Acabant aquesta segona fase en 7è lloc amb 15 punts, s’enfrontarà al CN Montjuïc, 8è amb 13 punts, en la lluita pel 7è lloc en el partit que tancarà la 1a Divisió i que tindrà lloc el proper 14 de maig a les 12h a domicili.

Sant Feliu 13 – CN Granollers 14
Parcials: 1-3, 2-4, 2-1, 8-6
Gols: Alberto Peralta (3), Aleksandar Velkov (3), Marc Vera (2), Gerard Troyano (2), Josep Colominas (2), Jan Ruiz (1) i Gerard Valero (1).