Un altre empat, i ja en són 5 els que acumula el CN Granollers en aquesta lliga de Primera Divisió Absoluta. Un 12 a 12 a casa del AR Concepción de Madrid, penúltim, i que manté els de Pablo Quattrocchio en sisena posició, encara amb opcions de play-off d’ascens però, ara, la distància s’ha ampliat a 5 punts de la segona posició.

Aquest empat amb l’equip madrileny és el segon consecutiu. I en ambdós partits, els granollerins van veure com l’empataven a falta de 15 segons per al final. Els locals van començar forts… havien de puntuar per sortir de la part baixa de la classificació, i es van imposar amb contundència als primers dos quarts, arribant a l’equador amb un  7 a 4. A la represa, els de Pablo Quattrocchio van reaccionar i, no només van complicar el joc ofensiu de l’AR Concepció, sinó que també es van retrobar amb el gol, aconseguint un parcial de 5-8 en els dos darrers períodes. Tot i que als últims compassos guanyava per la mínima, els locals van aconseguir empatar el matx.

Resten 5 jornades per al final de la temporada i tots els partits que queden són enfrontaments directes amb la part alta de la taula. Ara la lliga fa una aturada i el proper 18 de març es reprèn amb el partit que l’enfrontarà a casa a l’Acuasport Tenerife-Echeyde, líder de la 1a Divisió.