Millorem en tots els aspectes. Això és el que es desprèn de l’enquesta de satisfacció realitzada a finals del 2015 i que ha estat contestada de manera online per un total de 394 socis i sòcies d’entre 15 fins als 79 anys. Uns socis que han valorat el nivell de satisfacció amb una nota de notable (7,24 sobre 10), resultat que ens ha fet augmentar la satisfacció general en 0,26 punts respecte a l’enquesta del 2013. Un resultat que ens empeny tant a continuar millorant la gestió del Club com a corregir els punts més febles.

L’atenció, el punt fort
Els nostres socis i sòcies ens valoren sobretot per l’atenció dels nostres treballadors (Centre d’Atenció al Client, Monitors d’aigua, Socorristes, Tècnics de Fitness i Entrenadors), amb un a mitja de 4,26 sobre 5, destacant sempre la dels tècnics de piscina i de fitness.

Els febles, el pàdel i l’aparcament
Encara que els atributs de l’accessibilitat i disponibilitat augmenten lleugerament, continuen sent els punts més febles de la valoració. L’accessibilitat a l’aparcament (2,56 sobre 5), molt complicada en horari de tarda, i la disponibilitat de la pista de pàdel (3,08 sobre 5), molt sol·licitada, baixen respecte la valoració anterior. Apart, el servei subcontractat de la cafeteria (3,30) continua en davallada.

La neteja es manté
Un dels punts bàsics de la instal·lació manté la valoració de 3,98 sobre 5, essent la neteja del Fitness la millor valorada amb un 4,03 i la dels vestidors, la pitjor amb un 3,87.

Lleuger augment de tres atributs
Augment de la valoració general dels atributs sobre la informació facilitada al soci (3,87), la flexibilitat horària de la instal·lació (3,88) i el manteniment i conservació del Club (3,73).

Les activitats dirigides, el punt que més millorem
Amb la incorporació de les reserves online al 2013, la valoració dels punts relacionats amb les Activitats Dirigides han crescut considerablement. La flexibilitat horària de les activitats se situa en un 3,71 i la disponibilitat de les mateixes en un 3,79, sempre valorant sobre 5 punts.

Les propostes dels socis
Amb més de 130 d’activitats dirigides a la setmana, els socis, però, en sol·liciten més i fan incís en ampliar horari amb classes com Correcció Postural, Spinning, GAC, Aquagim i Zumba… i en general, a més a més, demanen ampliar les franges horàries d’activitats. Com a noves activitats, tiren amb força les de Body Combat/Arts Marcials i les Taitxi i Ioga.

I referent als serveis, continua la demanda de la ampliació/renovació de la zona d’aigües com a principal, acompanyada d’una ampliació de vestuaris.

D’altres activitats socials demanades com excursions i sortides, activitats socials i familiars, estan sent estudiades, juntament a totes les propostes sol·licitades al qüestionari online.

 

evolució atributs